ארוחת בוקר של מלון
אבא ליום אחד עובד השבוע במלון, אז מה דעתכם להכין למשפחה ארוחת בוקר מושקעת , כמו של בית מלון? ואם אין לכם זמן בבוקר, כי אתם צריכים ללכת לבית הספר – אפשר בהחלט להפוך את זה לארוחת ערב…קחו לכם את הזמן להכין ולהגיש, הנאה מובטחת!
מה בתפריט?
לחמניות ופרוסות לחם ממספר סוגים – כדאי שלפחות אחד מהם יהיה מקמח מלא! אם יש קרקרים, אפשר להוסיף.
גבינות שונות: גבינה לבנה, גבינת קוטג', פרוסות גבינה צהובה וכל גבינה אחרת שיש בבית
מבחר ירקות – עגבניות, מלפפונים, פלפל, קולרבי, פטריות , נבטים, זיתים
חמאה מתובלת
ממרח אבוקדו
סלט טונה
מעדני חלב
גרנולה
פירות משומרים (אפרסקים, אננס וכו')
מה עושים?
הכנות מקדימות:
הכינו מקום על שולחן האוכל – תצטרכו משטח גדול ויפה!
בשלו ביצה קשה.
הוציאו חבילת חמאה מהמקרר, שתתרכך.
ולארוחה עצמה:
על מגש גדול מארגנים את הלחמים והלחמניות בצורה יפה לפי סוגים. אם יש פיתות, לדוגמה, חתכו כל אחת לחצי, וסדרו אותן.
מעבירים לצלוחיות את הגבינות, מעטרים בזית או עגבניית שרי. את פרוסות הגבינה הצהובה חותכים לרבעים ומסדרים יפה בצלחת.
מכינים פלטת ירקות – את העגבניות חותכים לרבעים, ואת המלפפונים לפרוסות. נסו לפרוס אותם בצורה אלכסונית, מתקבלות פרוסות מיוחדות יותר. את הפלפלים חותכים לרוחב, כך שנוצרים 'פרחי' פלפל. סדרו את הירקות במגש גדול, ואל תשכחו – יופי זה שם המשחק! את הזיתים הניחו בצלוחית נפרדת.
חמאה מתובלת – לוקחים את החמאה שהתרככה, מוסיפים מעט מלח, רבע כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית שום כתוש או גבישי, מעט פלפל שחור ופטרוזיליה מיובשת אם יש. מערבבים היטב, ומעבירים לקערה קטנה.
ממרח אבוקדו – מקלפים ומועכים אבוקדו, מוסיפים מעט מלח ופלפל, ואם אתם אוהבים, אפשר גם קצת מיץ לימון או שום כתוש. מעבירים לקערה.
סלט טונה – בתוך קערה מערבבים קופסת טונה מסוננת, ביצה קשה מגוררת, כף מיונז, מעט מלח ופלפל שחור. מעבירים לקערת הגשה יפה ומקשטים בפרח פלפל עם זית.
בקצה השולחן מכינים את המנה האחרונה: מעדני חלב, קערת גרנולה, וקערה עם פירות משומרים.
זהו! הגיע הזמן להזמין את כולם לאכול בבית המלון שלכם! אפשר לתת לאורחים להתכבד לבד במזנון, ואם בא לכם, הכינו תפריט כתוב, מנו מלצרים (עם מדים מתאימים ומגבת על הזרוע), והגישו לכל אורח מהמבחר שהכנתם על פי בקשתו. בתאבון!
הכנתם ארוחה מושקעת שכזו?
צלמו ושלחו לנו ונוכל לשתף את כל גולשי האתר!
23 תגובות
יפה
אחלה
ערוץ מאיר לילדים
חמוד!!!
nice
נחמד
ג שבט
אדירר
טעים
ממש טטטטטטטטטטטעעעעעעעעעעעייייייייייייםםםםםםםםםםםם
השף הצעיר
אחלה
השף הצעיר
מגניב
ממש טעים
תמשיכו לתת מתכונים כאלה
הלוואי
הלוואי שלי היה זמן להכין את זה
מהמממממ
קוול וממש טעים
השף הצעיר
אתם אלופים
הארוחה הכיפית הזאת
זה מגרה שאני רוצה לאכול את המחשב ז
השף הצעיר
טעים
מושלם חולה על זה
טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
יפה יפה
בא לי לנסות
וואי שווה
וואי איזה ארוחה שווה!
יפה אהבתי
איזה רעיון אדיר אהבתי מאוווד
יפה
טעים
רעיון אדיייייר
רעיון פשוט גאוני
טוב
טוב!!! תפריט מעולה!!!
ארוחת בוקר
אני אוהב את זה ברמה מטורפת
תגובה
אני מתה על המדור הזה אבל אפשר מוצרים יותר זמינים בבית
תגובה
ואו יצא טעים ומושקע